U kunt op veel verschillende manieren meer over ons te weten komen. Via telefoon, mail of een bezoek aan onze website. Echter hebben wij gemerkt dat het voor veel bedrijven belangrijk is om dichter bij het vuur te komen. Terecht wilt u meer dan enkel mooie woorden. Daarnaast heeft persoonlijk contact altijd onze voorkeur. Tijdens een bedrijfsbezoek kunt u de verschillende nabehandelingswerkzaamheden met eigen ogen aanschouwen en krijgt u inzicht in ons complete productieproces.

Selectief en enkel op afspraak
Bedrijfsbezoeken bij RVS Finish worden enkel ingepland op afspraak en zijn selectief van aard. Dat betekent dat we uiterst kritisch kijken naar welke aanvragen we honoreren en welke juist niet. Waarom we dat doen? We vinden het belangrijk om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Niet iedereen past bij ons én wij passen niet bij iedereen. Eerlijkheid is voor ons het fundament onder langdurig partnerschap.

Ook bestaande klanten zijn bij RVS Finish van harte welkom voor een bedrijfsbezoek. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en het aantal personen waarmee u een bezoek wilt brengen aan ons bedrijf.

+31 497 542232