Heeft u producten die geheel ‘schoon’ verpakt moeten worden? Dan is het noodzakelijk om deze producten in een cleanroom te laten verpakken. In een cleanroom wordt volgens strenge kwaliteitseisen gewerkt en verpakt. Er zijn meerdere verschillende industrieen waarin hiervan gebruik wordt gemaakt. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de fabricage van halfgeleiders en geneesmiddelen, maar ook elektronica. In een cleanroom wordt de lucht constant gefilterd en gewisseld. Zo wordt er voor gezorgd dat interne vervuiling verwijderd kan worden. Bij RVS Finish hebben we een cleanroom klaarstaan voor onze klanten.

Verpakken in cleanroom

Heeft u een bedrijf dat producten maakt die een ultieme reiniging vereisen? Laat RVS Finish hier dan mee aan de slag gaan. Bij ons bedrijf werken mensen die veel ervaring hebben op het gebied van reinigen en verpakken. We hebben een reinigingsinstallatie klaarstaan die helemaal ultrasoon werkt. Deze is voorzien van baden van 120 liter, waarmee een groot aantal verschillende producten volautomatisch gereinigd kan worden. Deze baden zijn dan ook nog eens voorzien van meters die de kwaliteit van de reinigingsvloeistoffen constant in de gaten houden. Zo kunnen wij u garanderen dat elke reiniging, en daarop aansluitende verpakking, helemaal perfect wordt uitgevoerd.

In een cleanroom verpakken

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden van verpakken in cleanroom bij RVS Finish. We staan klaar om u te helpen met uw producten. Onze installatie voldoet net als onze cleanroom aan de strengste eisen. Alles wat wij verpakken en labelen wordt op niveau klasse 4 voor u verwerkt. Wij werken onder andere voor bedrijven in de elektronica en semiconductor industrie, maar ook voor de medische industrie. We maken graag een afspraak met u om met u door te nemen wat er allemaal mogelijk is bij RVS Finish. Ook op het gebied van andere manieren van afwerking van RVS producten staan wij voor u klaar.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232