Metaal glasparelen

Er zijn meerdere manieren om metaal te nabehandelen. Met elk van deze methodes is het mogelijk om een andere finish te bereiken. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om metaal te laten glasparelstralen. Dit is een methode waarbij het oppervlak wordt bekogeld met een groot aantal kleine pareltjes van glas. Het gevolg van deze methode is dat u een mooi egaal oppervlak krijgt. Het glasparelstralen van metaal is een perfecte methode om ervoor te zorgen dat uw product er niet alleen mooi uitziet, maar dat bijvoorbeeld ook verkleuringen verdwijnen.

Zoekt u voor metaal glasparelstralen een specialist?

Indien u voor het glasparelstralen van metaal een specialist zoekt, dan bent u bij RVS Finish aan het juiste adres. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij de informatie op onze website. We hebben hier een schat aan informatie staan waarmee u direct aan de slag kunt gaan. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We geven u dan antwoord op alles wat u maar wilt weten over glasparelen van metaal. Wij zijn op het gebied van metaal glasparelen de specialist die u helpt met het maken van de keuze voor deze methode van nabehandeling.

Meer weten over metaal glasparelstralen?

We staan klaar om samen met u te bekijken of metaal glasparelstralen de juiste manier is om met uw product om te gaan. We hebben als RVS Finish veel ervaring met verschillende manieren van het nabehandelen van product van metaal en RVS. Het is een mooie manier van afwerking, waarbij u er op kunt rekenen dat u hiermee een prachtige finish krijgt. Maar er zijn nog meer manieren van finish, die wij ook voor u uit kunnen voeren. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232