Schakel voor meubels glasparelstralen een specialist in

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van nabewerken van producten van RVS? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we u bij RVS Finish te bieden hebben. Ons bedrijf is de specialist op het gebied van alles wat met een perfecte RVS finish te maken heeft. U kunt er bij ons op rekenen dat er met een hoge mate van perfectie wordt gewerkt. Dit alles om ervoor te zorgen dat u straks een RVS product heeft staan dat mooi egaal is afgewerkt. Perfectie is bij ons altijd de norm.

Wat houdt glasparelstralen van meubels in?

Meubels glasparelstralen is een manier van nabewerken die kan worden vergeleken met bijvoorbeeld zandstralen. We zetten het product dat moet worden nabewerkt in een van onze cabines. Hier wordt dit product dan gestraald door een grote hoeveelheid kleine pareltjes, die ervoor zorgen dat vervuiling, zetranden en een eventuele oxidelaag worden verwijderd. Het resultaat is een product met een mooi egaal oppervlak, dat er glas en matgrijs uitziet. Een prachtig oppervlak waar uw product zeker mooier door wordt! U kunt hierbij zelf kiezen voor de ruwheid die u wilt bereiken met het glasparelstralen.

Meer weten over meubels glasparelstralen?

Als u voor meubels glasparelstralen een specialist in wil schakelen, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij wat wij u te bieden hebben. Bij RVS Finish maken we gebruik van een unieke manier van glasparelstralen die Fine Finish heet. Dit is een speciaal droogstraalproces dat u nergens anders in de wereld tegen zult komen. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op. We beantwoorden graag alle vragen die u maar kunt hebben. Daarnaast staan wij altijd klaar om met het stralen van uw product aan de slag te gaan.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232