Wilt u meubels laten polieren?

Heeft u meubels die eens goed gepolijst moeten worden? Dan bent u bij RVS Finish aan het juiste adres. We hebben de methodes voor u klaarstaan om met het polijsten, of polieren, van meubelen aan de slag te gaan. Meubels polieren is een perfecte methode om ervoor te zorgen dat uw meubelen een perfect, glad uiterlijk krijgen. Het is een van de vele verschillende soorten nabewerking die wij voor u kunnen uitvoeren. We hebben bij ons bedrijf vele jaren ervaring met het nabewerken van producten en staan klaar om dit ook voor u uit te voeren. Meer weten? Neem hier dan gewoon even contact over op om uw vragen beantwoord te krijgen.

Schakel voor het meubels polieren een specialist in

We staan klaar om met uw meubels aan de slag te gaan. Als wij uw meubels polieren, dan gaan we hier grondig mee te werk. We zorgen ervoor dat het materiaal mooi glad en glanzend wordt gemaakt. Het krijgt hierdoor een spiegelend effect. Het is een intensief proces, dat bij ons wel altijd een prachtig resultaat tot gevolg heeft. We maken een oppervlak glad en glanzend door het eerst met een steeds fijnere korrel te schuren. Daarna gaan we aan de slag met het daadwerkelijke polieren. We gebruiken hiervoor een aantal verschillende poetsmethodes, maar ook verschillende pasta’s. Dit allemaal om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Meer weten over het polieren van meubels?

Polieren is een proces dat beter bekend is onder de naam polijsten. Als u voor het meubels polieren een specialist in wilt schakelen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We weten bij RVS Finish als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om een product te polijsten. We willen onze klanten louter de hoogste mate van perfectie leveren. Neem gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te nemen. We informeren u dan, waarbij u altijd een afspraak met ons kunt maken om een product te laten polieren.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232