Professioneel stralen van meubels?

Heeft u meubels in uw huis staan waarvan u graag wil dat deze een nieuw leven krijgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben bij RVS Finish namelijk meerdere methodes klaarstaan om ervoor te zorgen dat uw meubelen er weer als nieuw uit komen te zien. We hebben het dan bijvoorbeeld over meubels stralen. Dit wordt ook wel zandstralen genoemd, een methode waarmee een oppervlak een speciale behandeling krijgt. Met behulp van een compressor en perslucht wordt grind tegen het oppervlak geblazen, waardoor een mooi schuureffect wordt bereikt. Zo kan bijvoorbeeld roest worden weggehaald, maar ook vuil of een verflaag.

Schakel voor meubels stralen de specialist in

We hebben bij RVS Finish alle mogelijkheden klaarstaan om u te helpen te blijven genieten van uw meubelen. U kunt natuurlijk wel nieuwe meubelen kopen, maar is het eigenlijk niet zonde om dit te doen als uw huidige meubelen verder nog in goede conditie zijn? Vandaar ook dat wij u aanraden om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alle mogelijke manieren van nabewerking van RVS. Met onze methodes, waar wij jarenlange ervaring mee hebben, zorgen wij ervoor dat een oppervlak er weer helemaal als nieuw uit komt te zien. Het stralen van meubels is een beproefde methode die wij graag voor u inzetten.

Meer weten over meubels stralen?

Meer weten over meubels stralen?
Als u meer wilt weten over meubels stralen en wat dit precies inhoudt, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier uitgebreide informatie voor u klaarstaan over niet alleen ons bedrijf, maar ook over de verschillende technieken die we voor u en uw meubels in kunnen zetten. Neem contact met ons op als u vragen heeft over ons bedrijf en onze werkwijze, of als u meubels heeft waarvan u graag wilt dat deze een nieuw leven krijgen.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232