Natstralen aluminium: geef uw product een perfecte afwerking

Bent u op zoek naar een specialist voor het bewerken van het oppervlak van uw aluminium halffabricaat of eindproduct? RVS Finish is de specialist op het gebied van oppervlaktebewerking van rvs en andere materialen zoals bijvoorbeeld aluminium. U kunt daarbij kiezen tussen verschillende stralingstechnieken: glasparelstralen en keramisch stralen. Met onze efficiënt ingerichte productieruimte voeren wij uw opdrachten waaronder natstralen aluminium snel en professioneel uit. Kiest u voor RVS Finish, dan kiest u voor perfectie.

Aluminium natstralen: keramisch of glasparelstralen

Wij hanteren verschillende bewerkingstechnieken voor aluminium natstralen: glasparelstralen en keramisch stralen. Produceert u decoratieve interieurproducten? Dan wordt er vaak gekozen voor keramisch stralen van aluminium. Keramisch stralen zorgt voor een Ra-waarde van 1 tot 2 µm en maakt het oppervlakte donker en egaal. Met glasparelstralen wordt ook een uitstekend resultaat behaald met een Ra-waarde van 1,0 tot 3 µm. Ook deze vorm van stralen wordt vaak gekozen wanneer het esthetische aspect van uw product belangrijk is. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark waarmee wij vrijwel elk halffabricaat of eindproduct van aluminium kunnen natstralen tot de door u gewenste ruwheid.

RVS Finish: de natstralen aluminium specialist

Dankzij onze efficiënt ingerichte productieruimte met het beste machinepark, kunnen wij uw opdrachten snel uitvoeren. Een spoedopdracht kan indien mogelijk zelfs al binnen een etmaal voor u worden uitgevoerd. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, perfectie is bij ons de norm. Wij voeren uw opdrachten dan ook niet alleen snel uit, maar bieden ook een uitmuntend resultaat. RVS Finish mag zich niet voor niets natstralen aluminium specialist noemen. Wij beschikken over de nieuwste technieken om uw aluminium producten een perfecte afwerking te geven. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw aluminium product? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232