Bent u op zoek naar een betrouwbare, ervaren partner als het aankomt op het reinigen en verpakken van producten van RVS? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met RVS Finish. Bij ons bedrijf werken professionals die veel ervaring hebben op het gebied van reinigen en verpakken en die hiermee graag voor u aan de slag gaan. We hebben hiervoor een cleanroom klasse 5 voor u klaarstaan, die voldoet aan de strengste eisen die hieraan gesteld kunnen worden. Wij werken onder andere voor klanten die elektronica, semiconductoren en medische producten maken.

Verpakken en reinigen in een cleanroom

Bij RVS Finish bent u aan het juiste adres voor een partner die alles weet over RVS. Wij kunnen dit materiaal op alle mogelijke manieren voor u afwerken en staan ook klaar om te zorgen voor een perfecte reiniging en verpakking. Hier worden uiteraard hoge eisen aan gesteld. Onze cleanroom en installatie voldoen aan alle mogelijke eisen die hieraan gesteld worden. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. Verpakken en reinigen is iets wat wij voor u kunnen doen. We ontwikkelen hiervoor graag een langdurige relatie met onze klanten.

Meer weten over verpakken en reinigen van RVS?

Bij RVS Finish vindt u een ultrasone reinigingsinstallatie door voorzien is van baden van wel 120 liter. Met deze baden reinigen we een groot aantal verschillende producten geheel automatisch. De kwaliteit van de vloeistoffen in deze baden wordt constant in de gaten gehouden door speciale meters. Als we klaar zijn met reinigen, zorgen we er in onze cleanroom voor dat de producten worden verpakt. Wilt u hier meer over weten? Maak vandaag nog een afspraak met ons om door te nemen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232