Wilt u staal laten glasparelen?

Er zijn meerdere manieren om een product een goede finish te geven. Bij RVS Finish weten we hier alles van. We hebben veel ervaring met bijvoorbeeld het glasparelen van staal. Dit is een methode waarbij perslucht en bolletjes glas tegen een product worden geblazen. Op deze manier is het mogelijk om een uniforme finish te krijgen die perfect egaal is. Het is dan ook goed om eens te kijken bij wat wij u op dit gebied allemaal kunnen bieden als u hier meer over wilt weten. We zijn de specialist op het gebied van nabewerken van staal, ook staal glasparelen hoort hierbij.

Schakel voor staal glasparelen een specialist in

Voor het glasparelen van staal bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden u de hoogste kwaliteit die er op dit gebied te krijgen is. We hebben hier een eigen methode voor die we Fine Finish noemen. Dit is een droogstraalproces dat uniek is in de wereld. Bij ons kunt u daarbij ook kiezen voor verschillende ruwheden, helemaal naar uw eigen wens. We hebben verschillende cabines voor u klaarstaan, waar wij uw product inzetten en dit daarna helemaal perfect glasparelstralen. Het glasparelstralen van staal is een perfecte manier om ervoor te zorgen dat uw product een mooie, egale finish heeft.

Meer weten over de staal glasparelen specialist?

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als u meer wilt weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is. We nemen uw product en zorgen ervoor dat het er helemaal perfect uit komt te zien. We verwijderen met het glasparelen van staal vuil, zetranden en een oxidelaag. Het resultaat is een oppervlak dat helemaal perfect glad en egaal is. Zo heeft u een oppervlak dat er helemaal perfect uitziet. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232