Professioneel staal glasparelstralen

Bij RVS Finish bent u aan het juiste adres als u aan de slag wilt gaan met het glasparelstralen van staal. Wij nemen uw stalen object en zorgen ervoor dat het een perfecte finish krijgt. Is het een product dat vuil is geworden, of dat nog zetranden of een oxidelaag heeft? Als wij klaar zijn met het staal glasparelstralen, dan kunt u er op reken dat het resultaat mooi strak en egaal is. U kunt hierbij zelf kiezen uit de ruwheid die u wilt hebben. We nemen dit graag met u door in een persoonlijk gesprek, waarin wij duidelijk uit de doeken doen wat glasparelstralen allemaal precies inhoudt.

Voor staal glasparelstralen een specialist inschakelen

Het stralen van uw stalen product is een mooi alternatief voor bijvoorbeeld slijpen of polijsten. Sterker nog, met onze speciale Fine Finish methode zorgen wij ervoor dat het oppervlak van uw product er helemaal perfect uit komt te zien. Meer weten over wat er allemaal mogelijk is met onze methode? Neem dan eens een kijkje bij de informatie die wij op onze website hebben klaarstaan. U ziet hier bijvoorbeeld de cabine die we gebruiken bij het glasparelstralen van staal. In deze cabine wordt het oppervlak van uw product perfect nabewerkt.

Meer weten over het glasparelstralen van staal?

Indien u meer wilt weten over het glasparelstralen van staal, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Stel ons uw vragen zodat u precies weet wat u kunt verwachten van het proces en hoe uw eindproduct er uit komt te zien. Dankzij onze Fine Finish kunnen wij een ruwheid bereiken die lager is dan die van vergelijkbare bedrijven. Sterker nog, u kunt nergens ter wereld een ruwheid behalen die lager is dan die van ons. Dit, terwijl het product er wel net zo perfect uit komt te zien.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232