Professioneel stralen van staal

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat voor u staal kan stralen? Het stralen van staal is een beproefde methode om bijvoorbeeld meubelen, of een bepaald oppervlak, een nieuw leven te geven. Roest en vuil worden verwijderd en de pracht van het oorspronkelijke materiaal komt weer naar boven. We raden u dan ook aan om eens contact op te nemen met RVS Finish als u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is bij het stralen van staal. RVS Finish is op het gebied van staal stralen de specialist die u graag verder helpt. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen te laten beantwoorden.

Effectief stralen van staal

Bij RVS Finish weten we als geen ander wat er allemaal mogelijk is met het bewerken van meubelen. We hebben hier meerdere methodes voor klaarstaan, het zandstralen van meubels behoort tot de methodes die het meest populair zijn. Niet verwonderlijk ook, aangezien hiermee in rap tempo meubels er weer helemaal als nieuw uit komen te zien. Roest en vuil worden namelijk effectief verwijderd. Was u aan het overwegen nieuwe meubels aan te schaffen maar wilde u die oude meubels eigenlijk helemaal nog niet kwijt? Als u ze laat zandstralen is dat ook helemaal niet meer nodig.

Meer weten over staal stralen?

Als u meer wilt weten over hoe staal stralen precies in zijn werk gaat, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We hebben op onze website hier ook uitgebreide informatie over klaarstaan. RVS Finish is een bedrijf met vele jaren ervaring op het gebied van alles wat met het bewerking van RVS te maken heeft. Als u ons uw materialen toevertrouwt, kunt u ervoor zorgen dat deze met grote zorg behandeld worden en dat alles er na afloop van de behandeling weer helemaal als nieuw uit komt te zien.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232