De specialist op het gebied van het trommelen van staal

Heeft u producten van staal die uit uw productieproces zijn gekomen met scherpe, ruwe randjes? Dan wilt u er natuurlijk graag voor zorgen dat hier iets aan gedaan wordt. Het is dan goed om eens contact op te nemen met RVS Finish. Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd op het gebied van alles wat maar met de nabehandeling van stalen producten te maken heeft. Staal trommelen is een methode waarbij er een einde wordt gemaakt aan de scherpe randjes, met een mooi, glad resultaat tot gevolg. Meer weten? Neem gewoon even een kijkje op onze website of neem contact met ons op met al uw vragen.

Professioneel trommelen van staal

Wat houdt staal trommelen precies in? Het trommelen van staal is een techniek waarbij uw producten in een speciale trommel worden gedaan. In deze trommel bevinden zich kleine steentjes bevinden. Dit zijn steentjes die een slijpmiddel bevatten. Daarbij is er ook water en een reinigingsmiddel aanwezig. Als het trommelen van staal begint worden de ruwe randjes door de steentjes stukje bij beetje verwijderd. Door het water worden de losgekomen stukjes afgevoerd. Wat er overblijft is een mooi, glad resultaat. Als u bij staal trommelen een specialist nodig heeft dan raden wij u aan om hier gewoon even contact over op te nemen met ons om een afspraak te maken. RVS Finish is de specialist op het gebied van elke vorm van nabewerking.

Meer weten over staal trommelen?

Staal trommelen is een techniek waar een perfect resultaat mee behaald kan worden. We raden u dan ook aan om ons in te schakelen om het trommelen van staal zo perfect mogelijk uit te voeren. Als u voor het staal trommelen een specialist inschakelt, dan heeft u straks een eindproduct dat u direct kunt doorverkopen. Wij zorgen ervoor dat al uw eindproducten netjes bij u worden afgeleverd. Maar u kunt ons inschakelen voor andere manieren van nabewerking.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

0497 542232