Schakel voor staal zandstralen een specialist in

Bij RVS Finish bent u aan het juiste adres voor het zandstralen van staal. Wij hebben de machines en mensen in huis die ervoor gaan zorgen dat dit helemaal perfect voor u wordt uitgevoerd. We nodigen u dan ook van harte uit om eens contact met ons op te nemen, of een afspraak te maken, als u bijvoorbeeld stalen meubelen heeft die een goede behandeling nodig hebben. Overweegt u om nieuwe meubelen te kopen, terwijl u die oude eigenlijk nog heel mooi vindt? Dan zorgen wij ervoor dat deze meubels een nieuw leven krijgen. Meubelen van staal zandstralen is hier een perfecte manier voor.

Hoe gaat het zandstralen van staal in zijn werk?

Als u voor het staal zandstralen de specialist van RVS Finish inschakelt, dan gaat deze zorgvuldig te werk met uw meubelen of ander product. We gebruiken bij een oppervlaktebehandeling altijd de beste machines. Voor het zandstralen gebruiken we een compressor, waarmee we met behulp van perslucht zorgen dat grit met hoge intensiteit tegen een voorwerp wordt geblazen. Het gevolg hiervan is dat roest en vuil worden verwijderd en dat de oorspronkelijke schoonheid van het gebruikte materiaal weer naar voren komt. Het zandstralen van staal is een hele effectieve manier om ervoor te zorgen dat uw meubelen er straks weer prachtig uitzien.

Meer weten over het zandstralen van staal?

Als u voor staal zandstralen de specialist van Nederland in wil schakelen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn altijd bezig om onze processen nog meer te optimaliseren. Op deze manier lukt het ons om steeds lagere RA-waardes te realiseren. Dit houdt in dat hygiene en reinigbaarheid sterk toenemen. We vertellen u hier graag meer over, zodat u helemaal op de hoogte bent van alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben op het gebied van zandstralen en andere manieren van nabehandelen.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232