Sublimotion techniek: ideale oplossing voor de voedingsbranche

Als u actief bent binnen de voedingsbranche, dienen uw rvs producten aan de hoogste standaarden te voldoen. RVS Finish kan u hierbij tot dienst zijn met de nieuwste straaltechniek: sublimotion. Sublimotion techniek kan uw rvs producten op een diepgaand niveau bewerken zodat het oppervlak perfect glad wordt. Met een glad oppervlak kunnen bacteriën en voedselresten zich heel moeilijk aan het product hechten. Het resultaat is een rvs product dat eenvoudig is te reinigen, lang meegaat en voldoet aan alle door de wet gestelde normen binnen de voedingsbranche.

Sublimotion straaltechniek voor een snel resultaat

Kiest u voor sublimotion straaltechniek bij RVS Finish, dan kunt u rekenen op een snelle doorlooptijd. Wij beschikken namelijk over een grote productieruimte waarin het sublimotion proces efficiënt wordt uitgevoerd met de nieuwste machines. RVS Finish levert echter niet alleen een snel resultaat: perfectie is bij ons de standaard. U kunt er daarom op rekenen dat producten die bij ons met sublimotion straaltechniek zijn bewerkt, 100% voldoen aan de gelden machine- en voedselwetgeving. Vrijwel elk product kunnen wij met sublimotion bewerken.

Waarom kiezen voor de straaltechniek sublimotion?

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor de straaltechniek sublimotion wanneer u producten voor de voedingsbranche wilt laten vervaardigen. Ten eerste is het resultaat subliem waardoor uw rvs producten ruimschoots voldoen aan de norm. Micro-organismen en voedselresten blijven niet aan het materiaal plakken, wat gunstig is voor de voedselveiligheid is en bovendien zorgt voor een makkelijke reiniging. Bovendien komen er bij sublimotion geen chemicaliën aan te pas. Dat is niet alleen noodzakelijk omdat uw producten in aanraking komen met voedsel, het is ook nog eens een betere optie voor het milieu. Rvs dat is bewerkt met sublimotion, is duurzaam en makkelijk in het onderhoud. Tot slot wordt uw product weerbaar tegen corrosie.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232