Uw norm
onze perfectie

Ons team

Vakmensen, in hart en nieren

Wat ons onderscheidt van de rest is ons toegewijde team. Goed op elkaar ingespeeld, leergierig en gedreven. Hiermee staan we dagelijks klaar voor onze klanten om mee te denken in oplossingen. Niet alleen op het gebied van het behandelen van projecten, maar ook in doorlooptijden en kostenbesparing.

We starten daarom met een goed advies. Onze engineers spreken de taal van uw engineers waardoor we slimmer, sneller en beter kunnen produceren. Zo kunnen we uw producten op een perfecte manier opleveren binnen uw norm.

De start

van de perfecte finish

Het startsignaal van RVS Finish is al een hele poos geleden. Al vanaf 1980 is het behandelen van metalen oppervlakten de rode draad die door ons bedrijf loopt.

Maar wat ons vooral drijft is de continue zoektocht naar optimaal resultaat. Niet alleen in de bewerkingen die we aanbieden maar ook in de processen. Bij alles wat we doen stellen we vooral onszelf de vraag: hoe kunnen we dit nog beter doen? Die innovatie houdt ons scherp en stelt ons in staat om met de veranderende markt mee te bewegen.

 

Kennis & Kunde

Van het perfecte oppervlak

Wij zijn continu bezig met het doorontwikkelen van onze producten en diensten. Voor ons is een perfecte finish pas het begin. We zijn namelijk continue bezig met het verzamelen van kennis en kunde in de wereld van oppervlakte behandeling.

Hierdoor kunnen we voor ieder project een passende oplossing bieden. Van eenvoudig slijp- en straalwerk tot complexe projecten en van behandeling voor fijne high tech onderdelen tot machinefabrikanten met specifieke normeringen.

Blijven investeren

In onze mensen en diensten

Bij RVS Finish staan onze mensen voorop. Dat is wel duidelijk. We werken dan ook niet alleen in ons bedrijf maar veel liever aan ons bedrijf. Het bijspijkeren van kennis is dan ook erg belangrijk. Daarnaast opereren we als één team. Alleen door samenwerken zijn we gekomen waar we nu staan. Samen met het team benaderen we RVS Finish als een niet te missen merk met inhoud. Dit heeft zich onder andere vertaald in een prachtig merkdocument en deze website.

En wie wil nu niet deel uitmaken van een team wat écht werkt aan verbetering. Bekijk dan snel onze vacatures.

+31 497 542232