Uw norm
onze perfectie

Sublimotion

stralen

Een straalproces welke de grenzen opzoekt van het perfecte oppervlak. Dat is voor ons een waardevolle toevoeging aan ons dienstenpakket.

Het gepatenteerde SUBLIMOTION-process® is een unieke straalmethode waarbij rvs oppervlakken niet alleen worden gereinigd maar dat ook het product de ideale topografie meekrijgt om aanhechting van micro-organismen en productresten maximaal te beperken. Hierdoor kunnen we altijd 100% van onze projecten opleveren conform de huidige machine en voedselwetgeving (EHEDG gecertificeerd).

Keramisch

Stralen

Onze klanten kiezen uit esthetische overwegingen vaak voor keramisch stralen: het zorgt voor een iets donkerder, egaal oppervlak. Vooral interieur- en designproducties worden keramisch gestraald. Hiermee kan een ruwheid worden behaald met een Ra-waarde van 1 tot 2 µm.

RVS Finish beschikt over grote cabines van 15 x 5 x 5 meter en kan daardoor vrijwel ieder product keramisch stralen. Van kleine tot grote series.

Glasparel

Stralen

Door RVS-producten na bewerking te stralen, wordt een uniforme finish verkregen. Vervuiling, zetranden en een oxidelaag worden hierdoor verwijderd en wat overblijft, is een perfect glad en egaal, mat grijs oppervlak. Een oppervlak dat gezien mag worden! Want perfectie is voor ons de norm. Wanneer het visuele aspect van een product belangrijk is, wordt daarom vaak voor glasparelstralen gekozen.

Stralen kan een voordelig alternatief zijn voor slijpen of polijsten. RVS Finish heeft cabines van 12 x 5 x 5 meter. Hierin kunnen wij nagenoeg ieder product stralen tot een ruwheid tussen de Ra<1,0 en 3 µm.

Korund

Stralen

Bij RVS Finish kunt u ook terecht voor korund stralen. Korund (ofwel aluminiumoxide) is een zeer fijn (en ijzervrij) straalmiddel wat wel wat wegheeft van zand. Omdat het zo fijn is, is dit middel ideaal voor het stralen van non-ferrometalen. Daarnaast laat het middel geen roestwaas achter op de producten.

Volautomatisch

Stralen

Het automatisch stralen van producten is met name geschikt voor kleine werkstukken. Ook worden doorlooptijden verkort en kan een constante hoge kwaliteit worden gegarandeerd. Wij kunnen uw producten stralen met diverse straalmiddelen.

Met deze dienst creëert RVS Finish nog meer toegevoegde waarde richting u als klant en verstevigen wij onze leidende positie binnen de markt op het gebied van het na behandelen van RVS-producten.

Stralen

De basis van onze werkzaamheden start bij het stralen van een grote variëteit aan producten. Stralen doen we in de breedste zin van het woord. Kleine of grote series, of projecten met afwijkende afmetingen.
Dat is voor RVS Finish geen probleem.

Onze straalmogelijkheden

Slijpen

Naast het stralen kunt u ons misschien ook van ons hoogwaardige slijpwerk. We beheersen uiteenlopende toepassingen om het beste slijpwerk te leveren wat er op de markt beschikbaar is.

Onze slijpmogelijkheden

+31 497 542232