Wil jij ook blijven doorgroeien in je vak?

27-06-2019

Wil jij ook blijven doorgroeien in je vak?

Wij zoeken afgestudeerde vakidioten die de kunst van RVS Finish willen verfijnen in onze moderne werkplaats en op ons bedrijfsbureau.

Driek Brouwers aan het woord<br>over uitbreiding slijpafdeling van RVS Finish

21-06-2017

Driek Brouwers aan het woord
over uitbreiding slijpafdeling van RVS Finish

Investeren in een specialisme – Een combinatie van mens en machine
Onze slijpafdeling vormt letterlijk het hart van ons bedrijf. Een lang en indrukwekkend middenpad, recht door onze bedrijfshal. Links en rechts van dit middenpad vind je aparte cabines voor verschillende bewerkingen. Het pand ‘mondt uit’ bij het machinepark van de slijpafdeling. Gezien onze productiecapaciteit en de te verwerken orders, spat de dynamiek van de slijpafdeling af.

Sterke positie in de markt – uitbreiding slijpafdeling
Als bedrijf wil je een sterke positie bekleden in de markt. Om op de gewenste positie te komen is investeren een absolute vereiste. We doen dat bij RVS Finish over de volle breedte. Dat bezorgt ons een sterke positie in de markt, maar veel belangrijk; op deze wijze behouden wij die sterke positie. Vanuit deze visie hebben we recent invulling gegeven aan de uitbreiding van onze slijpafdeling.

Investeren in mens en machine
Het machinepark van onze slijpafdeling is overal op ingericht: van gewone slijptollen tot volautomatische ontbraammachines van onze partner Q-fin. We beschikken over maar liefst drie F200 machines voor het ontbramen, slijpen en/of afronden van werkstukken van 10 mm tot 200 mm breed, één F200 XL speciaal voor het op hoge snelheid en met finish naar keuze slijpen van plaatdelen van 10-200 mm breed en één F1200 voor het nabewerken van plaatdelen tot 1200 mm breed. Deze machine is maar liefst vijf keer sneller dan vergelijkbare machines.

Investeren in een state-of-the-art machinepark, zodat je er zeker van bent, dat je -binnen de branche of marktsegment- jouw klanten optimaal kunt bedienen. We doen dat zoals gezegd over de volle breedte, met extra aandacht voor onze medewerkers. Iedere slijper op onze slijpafdeling werkt met een eigen slijpkap die het gelaat volledig beschermt en ze enkel 100% schone lucht laat inademen.

Ver vooruit
RVS Finish loopt ver vooruit op de binnen de branche geldende eisen en normeringen. Op deze manier behouden wij onze leidende positie in de markt.

Project i.s.m. Octatube – Kasteel Ruurlo toegangsbrug

24-03-2017

Project i.s.m. Octatube – Kasteel Ruurlo toegangsbrug

Mooi project i.s.m. Octatube – Kasteel Ruurlo toegangsbrug –
Volg het bewerkingsproces via onze LinkedIn-bedrijvenpagina

RVS Finish is uniek met Fine Finish®

30-10-2016

RVS Finish is uniek met Fine Finish®

RVS Finish in het Brabantse Bergeijk is al jarenlang een begrip voor keramisch- en glasparel stralen, slijpen, polijsten en cleanroom reinigen van RVS producten. Maar ook voor bewerkingen als beitsen en passiveren, trommelen en afwerkingen van lassamenstellingen kun je er terecht. Maar het neusje van de zalm is Fine Finish®, een eigen ontwikkeling om met glasstralen een ruwheid van 0,4 RA te behalen. Lees meer

RVS Finish breidt slijpafdeling uit met de Fierde F1200 van Q-fin

25-10-2016

RVS Finish breidt slijpafdeling uit met de Fierde F1200 van Q-fin

Eén van onze specialismen is het slijpen op elke gewenste ruwheid, volgens klantspecificaties. Producten, maar ook complete machines en trechters slijpen wij uiterst nauwkeurig op elke gewenste ruwheid, volgens klantspecificaties en voorgeschreven eisen en normeringen. Met het toevoegen van de Fierde F1200 van Q-fin aan onze slijpafdeling kunnen wij onze klanten nóg beter bedienen. De F1200 is een 4 stations slijpmachine, met een maximale slijpbreedte van 1.300 mm.