Heeft u een product dat geheel ‘clean’ geassembleerd moet worden? Dan moet dit gebeuren in een gecertificeerde cleanroom. U vindt een dergelijke cleanroom bij RVS Finish. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van producten. We werken onder andere voor bedrijven die gespecialiseerd zijn op het gebied van elektronica, semiconductors of medische producten. Indien u hier meer over wilt weten kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We staan altijd klaar om alle vragen die u hier maar over kunt hebben te beantwoorden. Cleanroom assemblage is een van de specialiteiten van ons bedrijf.

Assemblage in cleanroom

We hebben bij RVS Finish een grote kennis op het gebied van alles wat met RVS te maken heeft. We raden u dan ook aan om ons in te schakelen als u een expert op het gebied van cleanroom assemblage nodig heeft. Bij RVS Finish werken mensen die alles weten van de eisen die worden gesteld worden aan een perfecte cleanroom assemblage. Onze cleanroom voldoet aan de eisen die gesteld worden aan een cleanroom klasse 5. U kunt hierbij onder andere denken aan de specificaties  Federal Standard 209E: 100, EU GGMP: A/B en Air changes/hour: 240/480.

Meer weten over assemblage in cleanroom?

Als het op cleanroom assemblage aankomt is RVS Finish uw specialist. We hebben mensen klaarstaan die veel ervaring hebben op dit gebied en die graag met u aan de slag gaan. Maak een afspraak met ons als u meer wilt weten over ons bedrijf en onze expertise op het gebied van alles wat met de afwerking van RVS te maken heeft. U vindt ook een grote hoeveelheid informatie over dit onderwerp op onze website. Mocht u iets niet duidelijk zijn, of heeft u ergens anders vragen over, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232