De professional op het gebied van glasparelstralen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van glasparelstralen? Dan zit u goed bij RVS Finish. Ons bedrijf is er in gespecialiseerd om u een geheel professionele nabehandeling van RVS-producten te leveren. We hebben hiervoor verschillende methodes van nabewerking klaarstaan. Een van deze methodes is stralen met een glasparel. Door op deze manier een product na te bewerken, zorgen wij ervoor dat u een finish krijgt die helemaal uniform is. Het is daarbij ook een perfecte manier om bijvoorbeeld vervuiling, zetranden en eventueel zelfs een oxidelaag te verwijderen. Het resultaat is een oppervlak dat mooi glad en egaal is!

Stralen met glasparels

Met glasparelstralen krijgt u een oppervlak dat er helemaal perfect uitziet. Dat is ook altijd ons doel, om een oppervlakte te krijgen waar niks op aan te merken valt. Glasparelstralen is dan de perfecte manier om aan de slag te gaan met een RVS finish. Het is een goed en voordelig alternatief van polijsten en slijpen. We hebben meerdere cabines in ons bedrijf klaarstaan om elk product van RVS te stralen met glasparel. Deze cabines zijn 12 x 5 x 5 meter, zodoende kunnen wij ook grotere producten zonder problemen stralen voor u.

Meer weten over stralen met glasparels?

Indien u vragen heeft over deze methode van afwerking, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We hebben mensen klaarstaan die alles weten van het werken met glasparels, maar die ook andere vormen van afwerking in de vingers hebben. Ze kunnen u dan ook goed en eerlijk advies geven over welke methode voor uw producten het beste is. Vraag vrijblijvend een offerte aan, aan de hand waarvan u de beslissing neemt of glasparelstralen iets voor u is. Als u het mooiste resultaat wenst, dan kunnen wij u deze methode in ieder geval van harte aanbevelen!

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232