Maakt uw bedrijf producten die op geen enkele manier verontreinigd mogen zijn? Maakt uw bedrijf bijvoorbeeld halfgeleiders of geneesmiddelen en bent u nu op zoek naar een partner die kan zorgen voor een perfecte schoonmaak van uw productiemiddelen? Dan bent u bij RVS Finish aan het juiste adres. Grade 4 reinigen behoort bij ons namelijk tot de mogelijkheden. Dit bewerkstelligen wij in onze perfecte cleanrooms, waar wij alles wat u maar wilt kunnen reinigen op grade 4. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek, waarin wij u meer kunnen vertellen over wat ons bedrijf voor ons kan betekenen.

Reinigen op grade 4

Als iets echt schoon moet zijn, dan is het belangrijk om hier een partner voor in te schakelen die daar voor kan zorgen. Een partner die beschikt over een cleanroom die helemaal is uitgerust voor de ultieme reiniging. Wij hebben hier een ultrasone reinigingsinstallatie klaarstaan, die is uitgerust met baden van 120 liter. Wij kunnen hiermee vele verschillende producten geheel automatisch voor u reinigen. De kwaliteit van de vloeistof in deze baden wordt constant gecheckt door meters die in de baden zijn ingebouwd. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat u een constante kwaliteit geleverd krijgt. Grade 4 reinigen kunt u dan ook het beste aan de experts van RVS Finish overlaten.

Meer weten over reinigen op grade 4?

Als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om voor u aan de slag te gaan en voor een perfecte reiniging te zorgen. Wij kunnen in onze cleanroom producten leveren die klasse 4 verpakt worden. Indien uw bedrijf werkzaam is op het gebied van elektronica, semiconductors of medische producten, dan is dit een absolute vereiste. We gaan graag eens met u in gesprek om onze mogelijkheden met u door te nemen.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232