De specialist op het gebied van glasparelen van metaal

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u aan de slag kan met het glasparelen van metaal? In dat geval raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden die we u bij RVS Finish allemaal te bieden hebben. We bieden meerdere verschillende manieren van nabehandeling aan, waar ook het metaal glasparelen toe behoort. Neem gewoon eens een kijkje op onze website om meer te lezen over de mogelijkheden die we u te bieden hebben op dit gebied. Glasparelen is een effectieve manier om een uniforme finish te krijgen op uw product van RVS.

Wat houdt glasparelen precies in?

Met glasparelen is het mogelijk om een mooie, egale afwerking te krijgen op een product van RVS. Hiervoor hebben wij een speciale cabine klaarstaan waarin wij met het glasparelen aan de slag gaan. Als het proces van start is gegaan, wordt het oppervlak dat geglaspareld moet worden bekogeld met glaspareltjes. Dit zorgt voor een egale, matte finish, waarbij het oppervlak ook nog eens gladder en harder wordt. Als er bijvoorbeeld verkleuringen op het materiaal zaten door een eerdere bewerking, dan worden die met behulp van glasparelen weggehaald. Het oppervlak wordt minder ruw en er hecht zich minder vuil aan het oppervlak.

Meer weten over metaal glasparelen?

Indien u meer wilt weten over het glasparelen van metaal raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de informatie over dit onderwerp op onze website. Natuurlijk kunt u daarnaast ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We gaan dan graag met u in gesprek om samen met u te bekijken wanneer wij voor u aan de slag kunnen gaan met glasparelen van metaal. Als u voor het glasparelen van metaal een specialist nodig heeft, dan raden wij u aan om ons hiervoor in te schakelen.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232