Laat uw meubels beitsen door de specialist

Heeft u meubels gemaakt die nog op een goede manier afgewerkt moeten worden? Laat dit dan afhandelen door RVS Finish. Bij ons vindt u namelijk de hoogste kwaliteit op het gebied van de finish van uw meubels. We staan niet alleen maar klaar om het frame van de meubels te zandstralen of glasparelstralen, maar helpen u daarbij ook met het beitsen van het hout van de meubelen. Met een mooie laag beits zorgt u er niet alleen voor dat het hout goed is beschermd, alles ziet er daarbij ook nog eens een stuk beter uit. Het beitsen van meubels is een van onze specialiteiten. Daarmee zorgt u voor een complete verzorging van uw meubelen.

Voor meubels beitsen een specialist inschakelen

Als wij met het beitsen van uw meubels aan de slag gaan, dan kunt u er op rekenen dat dit met de hoogst mogelijke kwaliteit wordt uitgevoerd. We staan klaar om u de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. We zijn uw premium partner op het gebied van nabehandelingen en willen daarom ook altijd een zo perfect mogelijke kwaliteit leveren. Met beitsen wordt er een transparante of dekkende laag aangebracht, waarmee de vezels van het hout worden beschermd tegen weer en wind. Daarbij krijgt het oppervlak ook meteen een mooi glimmend uiterlijk. Beits dringt daarbij gedeeltelijk in het hout door.

Perfect beitsen van meubels

Bij meubels beitsen is het goed om eens te bekijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt hier natuurlijk zelf mee aan de slag gaan, maar u kunt het ook laten uitvoeren door onze medewerkers, die hier in gespecialiseerd zijn. U kunt er dan op rekenen dat de beits helemaal perfect wordt aangebracht en dat alles er prachtig uit komt te zien. We hebben bij RVS Finish daarnaast ook meerdere andere manieren van nabehandeling voor u klaarstaan. Ook hier vertellen we u graag meer over in een persoonlijk gesprek.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232