Laat uw meubels professioneel glasparelen

Heeft u meubel die geheel of gedeeltelijk van RVS of aluminium zijn en wilt u deze eens goed laten bewerken? Misschien zijn dit meubelen die u al lange tijd in huis heeft en waarvan u graag wilt dat deze er weer als nieuw uitzien. Het kan ook zijn dat u zelf meubels heeft gemaakt en dat u deze een speciale finish wilt geven. Dan bent u bij RVS Finish aan het juiste adres. We hebben namelijk meerdere methodes om ervoor te zorgen dat de meubelen op een goede manier worden afgewerkt. Neem bijvoorbeeld het glasparelen van meubels. Dit is een methode waarbij oneffenheden en vuil worden verwijderd, met als gevolg een strak, egaal uiterlijk.

Schakel voor meubels glasparelen een specialist in

Als het op meubels glasparelen aankomt raden wij u aan om eens met ons contact op te nemen. Bij het meubels glasparelen maken we gebruik van een cabine waar de meubelen in worden gezet. Hierna worden met grote snelheid vele glaspareltjes tegen de meubels aan geblazen. Het gevolg hiervan is dat de meubelen een mooie finish krijgen. De kracht van de glaspareltjes verwijdert oneffenheden en vuil. We hebben hier bij RVS Finish veel ervaring mee en zetten onze kennis en ervaring dan ook graag in voor u. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen.

Meer weten over het glasparelen van meubels?

Wilt u voor meubels glasparelen een specialist inschakelen? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we bij RVS Finish allemaal te bieden hebben. We hebben door de jaren heen al heel wat meubelen geglaspareld, maar we staan ook klaar voor andere soorten finish. Met meubels glasparelen bereikt u een uniforme finish. Zaken als vervuiling, zetranden en een oxidelaag worden perfect verwijderd. Zo houdt u een egaal, matgrijs oppervlak over. We gaan bij het uitvoeren van onze werkzamheden op het gebied van het glasparelen van meubels altijd voor perfectie.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232