Het passiveren van meubels

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het nabehandelen van meubels? Dan bent u bij RVS Finish aan het juiste adres. We hebben de ervaring en kennis in huis die nodig zijn om ervoor te zorgen dat u een perfecte finish geleverd krijgt. Wilt u hier meer over weten? U kunt dan altijd even contact met ons opnemen. We raden u daarbij aan om vooral ook in de gaten te houden wat precies de bedoeling is van het nabehandelen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om meubels te passiveren. Dit is een methode waarbij het metaal wordt behandeld met salpeterzuur, waarna het onder een hoge druk grondig wordt gereinigd.

Professioneel passiveren van meubels

We vinden het belangrijk om u een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren met alle diensten die wij leveren. Vandaar ook dat wij u aanraden om ons in te schakelen als het op nabehandelen aankomt. We hebben vele jaren ervaring met alle mogelijke vormen van nabehandeling. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. U kunt ook uw vragen stellen via ons contactformulier dat op de website te vinden is. Meer weten over wat er allemaal mogelijk is met meubels passiveren? Schakel dan voor meubels passiveren de specialist in.

Uw meubels goed beschermd met meubels passiveren

Als u voor meubels passiveren de specialist van RVS Finish inschakelt, dan weet u zeker dat u hier een hoge kwaliteit mee geleverd krijgt. Wij zijn altijd bezig met het nog verder verbeteren van onze methodes, aangezien we altijd de hoogst mogelijke kwaliteit willen kunnen leveren. Uiteindelijke doel van het passiveren van meubelen is ervoor zorgen dat deze goed beschermd zijn. Daarnaast zorgen we er zo ook voor dat het natuurlijke oxidelaagje weer wordt teruggebracht of dat het wordt opgebracht.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232