Rvs nabehandeling? Kies voor sublimotion natstralen!

Bent u op zoek naar een goede nabehandeling van uw rvs producten om deze geschikt te maken voor de voedingsbranche? Dan is natstralen met behulp van de sublimotion straalmethode een uitstekende keuze. Deze straalmethode zorgt er namelijk voor dat het oppervlak van uw eindproduct of halffabricaat bijna perfect glad wordt. Er zijn namelijk ruwwaardes van Ra 0,2 Mµ te bereiken met deze methode. Uw rvs producten voldoen na behandeling volledig aan de eisen die de wetgeving stelt omtrent voedselveiligheid. Dit maakt sublimotion een veelgemaakte keuze binnen de voedingsindustrie.

De voordelen van sublimotion natstralen

Zoals gezegd worden rvs producten door sublimotion natstralen zeer glad en dat heeft een aantal belangrijke voordelen. Ten eerste wordt het erg moeilijk voor micro-organismen om zich te hechten aan het oppervlak. Ten tweede kunnen voedselresten ook moeilijk grip krijgen op het oppervlak, waardoor uw product makkelijk te reinigen is. Een nabehandeling met sublimotion zorgt er ook voor dat uw product minder vatbaar wordt voor corrosie. Al met al kunt u dus profiteren van een langere levensduur van uw producten. Tot slot worden er geen chemicaliën gebruikt bij het sublimotion natstralen. Uw producten zijn direct na de behandeling geschikt voor gebruik binnen de voedingsbranche.

Natstralen sublimotion door RVS Finish

Kiest u voor natstralen sublimotion door RVS Finish, dan kunt u altijd rekenen op een perfect eindresultaat. We hebben de beschikking over een ruim opgezet machinepark dat ons in staat stelt om snel ons werk te doen. Doordat wij beschikken over grote cabines, kunnen wij vrijwel elk product voor u nabehandelen volgens de sublimotion straalmethode. Of het nu gaat om kleine of grote producten: bij RVS Finish is veel mogelijk. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor uw product kunnen betekenen? Wij staan altijd voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232