Premium partner voor de nabehandeling van RVS-producten

Wij staan altijd voor u klaar. Niet alleen als het gaat om de uitvoering van de door u gewenste bewerking, maar ook in het voor- en natraject. Als premium partner vinden wij dat niet meer dan logisch. We hebben immers alle expertise in huis op het gebied van het nabehandelen van RVS-producten. Dat maakt ons dé hoogwaardige partner voor de nabehandeling van RVS-producten. RVS Finish voldoet aan alle eisen en normeringen die worden gesteld aan oppervlaktebehandelingen, waaronder de eisen binnen de hygiënische verwerking van producten in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

 

RVS Finish is continu bezig met het optimaliseren van zijn processen, wat resulteert in bijvoorbeeld steeds lagere Ra-waardes voor oppervlaktebehandelingen. Lage Ra-waardes zorgen ervoor dat de hygiëne en reinigbaarheid van (half)fabricaten toeneemt. Dit is essentieel omdat de eisen voor veiligheid en hygiëne steeds strenger worden. Door toetsing en afstemming met klanten en organisaties als TNO – het leidend instituut op het gebied van het toepasbaar maken van kennis voor bedrijven – laten wij zien dat RVS Finish expertise koppelt aan perfecte resultaten in de praktijk.

 

Als oppervlaktebehandelaar zijn wij ons ervan bewust dat wij vaak de laatste schakel zijn binnen de productieketen. Het is echter belangrijk om ons als partner voor het nabehandelen van uw RVS-producten in een vroeg stadium te betrekken bij wat u wilt bereiken. Door de juiste nabehandelingstechniek kan de kwaliteit van uw samengestelde product en/of (half)fabricaat enorm toenemen. Geen roestvorming, een hoogwaardig behandeld oppervlak en een ongekend fraaie esthetische uitstraling zijn hiervan enkele voorbeelden. Daarnaast leidt een vroege participatie van RVS Finish in uw project tot een ijzeren grip op het budget, dankzij helder zicht op het kostenplaatje en waar mogelijk kostenbesparingen.

 

Zien is geloven. Bovendien hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Breng daarom gerust een bezoek aan ons bedrijf en maak kennis met onze mensen en machines.

 

Uniek in de wereld
Met onze Fine Finish®-droogstraalmethode bereiken wij een Ra-waarde van 0,4 µm. Dit stelt ons in staat om de hechting van bacteriën, vuil en ongewenste organismen tot een minimum te beperken. Het Fine Finish®-droogstraalproces is uniek in de wereld, wereldwijd kan geen enkele andere partij u dit aanbieden.

 

Als premium partner nemen wij onze verantwoordelijkheid, handelen we snel en concreet en treden we waar mogelijk op als regisseur van het project. We hebben graag de touwtjes in handen. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden om waar te maken wat we u als klant beloven. Omdat wij dé partner zijn die uw levertijd kan verkorten, altijd werken tegen scherpe, marktconforme tarieven en eventueel eerder opgelopen (project)vertraging weten te corrigeren. En bovenal omdat we niet voor niets tot de top van Nederland behoren.

 

Zoals eerder aangegeven, participeren wij graag in het complete project. Dat betekent dat wij graag met u meedenken over het engineeringsproces. Door ons als partner te betrekken, kunt u veel tijd en kosten besparen. Denk daarbij aan de afweging tussen handmatig en machinaal slijpen of de wijze waarop producten bij ons worden aangeleverd. Met onze eigen assemblageafdeling ontzorgen we u ook op dit gebied compleet. Onze werkzaamheden reiken tot waar u dat wilt. Alles is mogelijk.

+31 497 542232