Rotin glasparelstralen bij RVS Finish

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van de afwerking van producten die van RVS zijn gemaakt? Bij RVS Finish hebben we vele jaren ervaring op dit gebied. We bieden u meerdere manieren van afwerking van RVS aan. Een van onze specialiteiten is glasparelstralen. We kunnen voor u ook Rotin glasparelstralen. Dit is een vorm van stralen waarbij een speciale tool wordt gebruikt die ervoor zorgt dat de straal wordt verbreed. Hierdoor zult u geen last meer hebben van randen, vlekken of strepen. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek, waarin we alle voordelen van deze vorm van stralen graag eens aan u uitleggen.

Rotin glasparelen

Rotin stralen is een meer geavanceerde en precieze vorm van het stralen van een oppervlak. Hiermee bereikt u een resultaat dat er perfect uitziet en dat daarbij ook helemaal glad aanvoelt. We raden u dan ook aan om eens bij ons een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat u een goede indruk krijgt van hoe voordelig het rotin glasparelen precies kan zijn. Deze vorm van nabewerking zorgt voor een perfect resultaat, tegen een lagere prijs dan u bij andere vormen van nabewerking betaalt. Zo heeft u straks een perfecte finish tegen een scherpe prijs. De ideale manier om een RVS product te laten nabewerken!

Meer weten over rotin glasparelen?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die u heeft met rotin glasparelstralen, dan raden wij u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen hierover. We vertellen u dan graag meer over ons bedrijf en de diensten die wij u kunnen bieden. We hebben speciale cabines klaarstaan waarin het rotin stralen plaatsvindt. Deze cabines zijn groot genoeg om flinke producten te laten rotin stralen. U kunt hier dan ook altijd even contact over opnemen met ons, zodat wij samen met u bekijken wat uw wensen zijn en hoe wij deze voor u kunnen vervullen op een professionele, grondige manier.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232