Oppervlaktebehandeling met Rotin

Bent u op zoek naar een perfect gladde finish voor uw RVS producten? Dan helpen wij u graag de nabewerking te kiezen waarmee u dit resultaat bereikt. Bij RVS Finish is zeer veel kennis en ervaring op dit gebied aanwezig. We hebben door de jaren heen heel wat producten nabewerkt op een manier die voor een strak, glad resultaat heeft gezorgd. Een van de methodes die we hierbij gebruiken is rotin oppervlaktebehandeling. Dit is een vorm van nabehandelen die gebaseerd is op glasparelstralen. Bij oppervlaktebehandeling met rotin wordt er dan gebruik gemaakt van een speciale tool, die een nog gladder resultaat tot gevolg heeft.

Wat is een Rotin oppervlaktebehandeling?

Als u een product van RVS wilt laten nabewerken, om ervoor te zorgen dat dit product helemaal glad is, dan zijn hier verschillende methodes voor. Bij glasparelstralen wordt er gebruik gemaakt van een apparaat dat allemaal kleine glaspareltjes uitstoot. Deze pareltjes nemen oneffenheden en randen op het RVS weg en zorgen ervoor dat er een mooi, glad resultaat wordt bereikt. Als voor deze oppervlaktebehandeling dan rotin wordt gebruikt, dan is het resultaat nog mooier. Bij rotin wordt er namelijk een speciale tool gebruikt, waarmee de straal breder wordt. Zo worden randen, strepen en vlekken op het RVS perfect verwijderd. Het resultaat is helemaal glad en egaal, een product waar u trots op mag zijn!

Meer weten over een oppervlaktebehandeling met Rotin?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die u heeft met een rotin oppervlaktebehandeling, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We hebben mensen voor u klaarstaan die graag al uw vragen beantwoorden en die advies geven over de beste manier om uw RVS product na te bewerken. U kunt ook altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. We sturen u dan snel een offerte toe, waar u aan kunt zien dat een nabewerking door middel van glasparelstralen en rotin ook nog eens heel voordelig is.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232