Sublimotion proces voor de gladste afwerking

Sublimotion is een perfecte methode als u op zoek bent naar het gladste resultaat voor uw rvs eindproduct. Deze stralingsmethode waarmee Ra-waardes van 0,2 Mµ worden bereikt, is met name geschikt voor producten die gebruikt worden binnen de voedingsbranche. De uitermate gladde afwerking zorgt er namelijk voor dat micro-organismen zich niet makkelijk kunnen hechten aan het rvs oppervlak. Producten zijn na afwerking door het gladde oppervlak ook heel eenvoudig te reinigen. Is uw product bewerkt volgens het sublimotion proces, dan voldoet dit qua materiaal volledig aan de huidige wetgeving.

De voordelen van sublimotion stralen

Sublimotion stralen ken meer voordelen dan het uitermate gladde oppervlak alleen. Zo zijn uw producten minder vatbaar voor corrosie en gaan ze jarenlang mee. Tijdens het sublimotion proces worden geen chemicaliën gebruikt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de invloed van de afwerkingsmethode op de voedselveiligheid. Bovendien is een stralingsmethode zonder chemicaliën ook veel beter voor het milieu. Dit is één van de redenen dat sublimotion een populaire optie is. Tot slot kunnen vrijwel alle rvs eindproducten of halffabricaten worden afgewerkt met deze stralingsmethode.

Uw product sublimotion natstralen

RVS Finish is gespecialiseerd in het nabehandelen van rvs en andere non-ferro materialen. Sublimotion natstralen is één van de methodes die wij in ons ruim opgezette bedrijf uitvoeren. Bij RVS Finish streven wij altijd naar perfectie en zetten wij alles in het werk om uw producten volgens de hoogste normen te behandelen. Ons machinepark is ruim en efficiënt ingericht, zodat wij snelle doorlooptijden kunnen hanteren. Bij RVS Finish kunt u rekenen op professionaliteit, een snelle levering en uitmuntende resultaten. Heeft u vragen over sublimotion natstralen of onze andere straalmethodes? Of wilt u direct een opdracht plaatsen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij helpen u graag verder.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232