Perfecte productafwerking met de sublimotion methode

Bent u op zoek naar de perfecte afwerkingsmethode voor uw rvs eindproducten of halffabricaten voor de voedingsindustrie? Dan biedt RVS Finish met de sublimotion methode de oplossing. Met sublimotion kan uw product voor de voedingsbranche tot in perfectie worden afgewerkt waardoor het materiaal op diep niveau wordt gereinigd en geëgaliseerd. Dankzij de zeer gladde afwerking wordt het voor micro-organismen erg moeilijk om zich te hechten aan het oppervlak. Daardoor voldoet uw product met deze afwerking volledig aan de huidige wetgeving omtrent voedselveiligheid.

Sublimotion straalmethode voor een perfect resultaat

Met de sublimotion straalmethode kunnen ruwwaarden van Ra 0,2 Mµ bereikt worden. Dit zeer gladde oppervlak zorgt ervoor dat uw producten eenvoudig te reinigen zijn en jarenlang meegaan. Tijdens het afwerkingsproces wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën. U hoeft dus ook niet bang te zijn dat chemicaliën op uw producten een gevaar vormen voor de voedselveiligheid. Bovendien zorgt sublimotion ervoor dat uw producten niet langer gevoelig zijn voor corrosie. Bij RVS Finish bent u verzekerd van een professionele afwerking van uw rvs en andere non-ferro materialen. Wij zorgen niet alleen voor een esthetische afwerking, maar leveren resultaten die voldoen aan de huidige machine- en voedselwetgeving.

Straalmethode sublimotion voor uw product

U kunt bij RVS Finish niet alleen rekenen op een perfect eindresultaat, u kunt bij ons ook profiteren van een snelle doorlooptijd. Wij beschikken namelijk over een grote productiehal met de allernieuwste machines. De straalmethode sublimotion is één van de verschillende straalmethodes die wij hanteren. Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij in de meeste gevallen uw producten binnen korte tijd de juiste afwerking geven. Bent u benieuwd hoe snel wij uw tot dienst kunnen zijn? Neemt u dan gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij beantwoorden ook graag al uw vragen betreffende onze afwerkingsmethodes.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232