Sublimotion proces voor rvs producten voedingsbranche

RVS Finish is marktleider in de nabehandeling van rvs en mag zich onder andere specialist noemen op het gebied van het sublimotion proces. Met behulp van onze geavanceerde machines kunnen wij door middel van de sublimotion stralingsmethode uw rvs halffabricaten en eindproducten voorzien van een vrijwel perfecte afwerking. Met sublimotion kunnen ruwwaardes van Ra 0,2 Mµ behaald worden waardoor uw producten volledig voldoen aan de huidige wetgeving omtrent de voedselveiligheid. Sublimotion is daarmee een uitstekende stralingsmethode voor rvs producten binnen de voedingsbranche.

Voordelen sublimotion stralen proces

Het grote voordeel van het sublimotion stralen proces is dat uw producten tot in perfectie worden afgewerkt. De ruwwaardes van Ra 0,2 Mµ maken uw producten geschikt voor de voedingsbranche. Micro-organismen kunnen zich namelijk niet goed hechten aan een materiaal dat zo glad is afgewerkt. Bovendien blijven voedselresten ook niet gemakkelijk plakken, waardoor het product makkelijk is te reinigen en jarenlang mee gaat. Een ander voordeel is dat er bij het sublimotion stralingsproces geen chemicaliën worden gebruikt. Het stralingsproces kent dus geen gevaren voor de voedselveiligheid. Bovendien is een stralingsmethode zonder chemicaliën ook beter voor het milieu.

Waarom kiezen voor straalproces sublimotion bij RVS Finish?

Kiest u voor RVS Finish, dan bent u gegarandeerd van een professionele en perfecte afwerking van uw product. Ons motto is namelijk: perfectie is de norm. Naast een uitstekend resultaat, kunt u ook rekenen op een snelle levertijd. Wij beschikken namelijk over een grote en efficiënt ingerichte productiehal zodat wij een snelle doorlooptijd kunnen garanderen. Wilt u gebruik maken van het straalproces sublimotion of twijfelt u nog of dit de juiste methode is voor uw producten? Neemt u dan gerust contact op met de medewerkers van RVS Finish. Wij voorzien u graag van een professioneel advies dat volledig is afgestemd op uw wensen.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232