Sublimotion rvs voor producten binnen de voedingsbranche

Sublimotion is een straalproces waarmee het oppervlak van rvs bijna tot in perfectie kan worden bewerkt. Dit proces zorgt niet alleen voor een diepgaande reiniging van het rvs product, het oppervlak wordt ook zodanig bewerkt dat micro-organismen vrijwel geen kans meer hebben om zich aan het materiaal te hechten. Kiest u voor sublimotion rvs van RVS Finish, dan voldoet uw product altijd aan de geldende machine- en voedselwetgeving. Wij kunnen ieder rvs product voor u behandelen.

Rvs sublimotion: snel en schoon

RVS Finish beschikt over een grote productieruimte waarin rvs sublimotion snel en effectief wordt uitgevoerd. Dit betekent voor u als klant dat u profiteert van snelle doorlooptijden. Het sublimotion proces wordt niet alleen snel uitgevoerd, maar is ook uiterst effectief. De oppervlakken van uw product worden op microbiologisch niveau gereinigd. Bij RVS Finish is perfectie de standaard: de resultaten zijn niet alleen uitstekend, maar wij leveren ook snel en nauwkeurig. Met sublimotion bewerkt rvs voldoet aan alle eigenschappen voor EHEDG certificatie volgens de machine- en voedselwetgeving.

De voordelen van de sublimotion rvs toepassing

Het grote voordeel van een sublimotion rvs toepassing is dat wij met dit proces ruwwaardes van Ra 0,2 Mµ behalen. Deze ruwwaardes zijn ideaal voor producten die binnen de voedingsbranche gebruikt worden. Het oppervlak wordt immers zo glad dat micro-organismen en voedingsresten moeilijk blijven plakken aan het materiaal. De producten zijn hierdoor eenvoudig te reinigen en dat is ideaal. Bovendien is het product na behandeling optimaal beschermd tegen corrosie. Tijdens het sublimotion proces worden ook geen chemicaliën gebruikt waardoor het volledig veilig is voor producten die in aanraking komen met voedsel. Tot slot nijgt het eindresultaat naar perfectie waardoor u nooit meer anders zult willen: na rvs sublimotion is uw product makkelijk te onderhouden en gaat het langer mee.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

+31 497 542232